Grove rugknækbrød

Hjemmelavet müsli

Müsli 003

Igår holdte jeg fødselsdagsbrunch for mine veninder og nøj hvor var det hyggeligt. Vi endte med at sidde og snakke, spise og hygge i seks timer – that’s what I love about brunch!

 Jeg havde lavet hjemmelavet müsli som jeg kom ovenpå rabarberkompot og skyr, æg porcheret i seranoskinke, forskellige bærsmoothies, paleo-rugbrød, rugknækbrød, speltknækbrød samt ølands- og rugboller. Dertil var der kødpålæg, flere oste, honning, hjemmelavet hindbær- og brombærmarmelade og en masse lækker frugt. Til allersidst serverede jeg en lagkage – ingen fødselsdag uden lagkage – det var dog en lidt utraditionel lagkage, nemlig en lakrids-rugbrøds-lagkage. MUMS!

Müsli 006

Brunch kan jo laves i alverdens afskygninger og det er meget individuelt hvad folk forstår ved en god brunch. I min optik er noget af det vigtigste ved en brunch, at der er en god müsli. Müsli kan laves på mange forskellige måder og ofte bliver det hvad køkkenskabene byder på. Denne gang blev der ikke sparet på ingredienserne…

Müsli 007

FREMGANGSMÅDE

En stor portion

100 gram grovvalsede havregryn

50 gram mandler

50 gram hasselnødder

30 gram valnødder

20 gram solsikkekerner

20 gram sesamfrø

15 gram hørfrø

10 gram pekannødder

20 gram kokosmel

½ dl akaciehonning

Hak nødderne groft og kom alle ingredienserne, på nær akaciehonningen, på en varm pande. Rist müslien ved middelvarme indtil den begynder at tage farve. Tilsæt akaciehonningen og rør rundt.

Ha’ en skøn søndag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove rugknækbrød