Quinoagrød med blåbær og skyr

Müslibarer

muslibar 003

Dette er et indlæg der på ingen måder handler om grød, men disse müslibarer er simpelthen så lækre, at de fortjener at blive videregivet! I går, på en højhellig dag som Store Bededag, fik jeg lyst til at bage. Jeg har længe haft disse hjemmelavede müslibarer på min ”to make liste”, og heldigvis havde min yndlings grønthandler Ana Frugt og Grønt åbent. Der kan man nemlig købe kondenseret mælk (og altverdens andre lækkerier) og så havde jeg ellers resten af ingredienserne.

Muslibarer 021

FREMGANGSMÅDE

12 stk.

1 dåse kondenseret mælk

135 gram havregryn

50 gram kokosmel

50 gram tørrede tranebær

75 gram solsikkekerner

25 gram mandler

25 gram hasselnødder

Tænd ovnen på 125 grader. Hak tranebær, mandler og hasselnødder groft. Kom den kondenserede mælk i en gryde og varm den op ved middelvarme. Tilsæt resten af ingredienserne, rør rundt og sluk for blusset.

Fordel massen i en bradepande således at tykkelsen er ca. 1-2 centimeter og sæt bradepanden i ovnen i en time. Lad bradepanden køle af i mindst 30 minutter inden müslibarerne skæres ud i passende størrelser.

Muslibarer 023

Tip: Hvis der skal kræses endnu mere kan man dyppe den ene side af müslibaren i 70 % chokolade.

2

  • Uha, de ser gode ud! Og sjovt twist med kondenseret mælk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katrine Stensgaard Langvad

      De er virkelig gode, Susann!!! Og ja den kondenserede mælk er et sjovt twist, men det er super lækkert i mange desserter og kager. Mit næste projekt er at bruge det til at lave bounty 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoagrød med blåbær og skyr