Kähler spisesalon

Rabarbersaft

Rabarbersaft 001

Der kan virkelig laves mange forskellige og lækre ting med rabarber, så det er med at benytte sig af det mens der stadig er sæson for dem.

Denne rabarbersaft er rigtig frisk og lækker specielt på en varm forårsdag, som det har været de sidste par dage. (flere af dem, tak!) Saften kan eventuelt blandes op med lidt danskvand, hvis man ligesom mig godt kan lide brus 🙂

Rabarbersaft 006

FREMGANGSMÅDE

En flaske

500 gram rabarber

100 gram sukrin (rørsukker kan også bruges)

1 liter vand

Saft og skal fra 1 økologisk citron

1-2 spsk revet ingefær

1 hel vaniljestang

Skyl rabarberne og skær dem i stykker af ca. 3 cm. Put rabarberne i en gryde med vand og sukrin. Riv citronen og ingefær og tilsæt begge dele. Skrab kornene ud af vaniljestangen og put både korn og stangen i gryden. Kog det hele i et par minutter og stil gryden til afkøling. Tilsæt derefter citronsaft, si saften og hæld den i en glasflaske.

Rabarbersaft 007

I morgen får jeg besøg af to veninder hvor jeg har planer om at eksperimentere videre med de skønne rabarber. Men mere om det senere på ugen..!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kähler spisesalon