Råbar

Rabarbertrifli

Rabarbertrifli 035

Basen i denne lækre trifli er en rabarbergrød kogt med en vaniljestang og Sukrin, som erstatning for sukker. Imellem rabarbergrøden er der knuste makroner og vaniljeflødeskumsskyr, og til sidst toppes triflien med ristede mandler og mørk chokolade.

Rabarbertrifli 036

FREMGANGSMÅDE

4 personer

Rabarbergrød

600 gram rabarber

100 gram sukrin

1 hel vaniljestang

Skær top og bund af rabarberne og skyl dem grundigt. Skær dem i stykker af ca. 3 centimeter og kom dem i en gryde sammen med sukrin. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og kog korn og stang med rabarber og sukrin. Kog grøden i ca. 15 minutter ved middelvarme.

Vaniljeflødeskumsskyr

¼ dl piskefløde

2 spsk skyr

½ vaniljestang

2 spsk sukrin

Saft og skal fra ½ citron

Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Pisk fløden sammen med skyr, sukrin og citron, indtil flødeskummet er tykt og cremet.

Topping

10-15 knuste makroner

30 gram ristede mandler

25 gram hakket mørk chokolade

Anret grøden i et glas hvor der skiftevis lægges et lag makroner, rabarbergrød og vaniljeflødeskumsskyr. Dette gentages en gang og triflien toppes med mandler og chokolade.

Rabarbertrifli 037

Rigtig god 2. pinsedag!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Råbar