Tiramisugrød

Råbar

Råbar 012

Hold nu op hvor var gårsdagen en forsmag på hvor lækker sommeren kan være i Danmark! Jeg håber i fik nydt det skønne vejr, nu hvor det allerede er på retur igen.

I går aftes var jeg som sagt på Råbar og skulle prøve rawfood for første gang. Det var virkelig en god oplevelse, der på mange områder levede op til mine forventninger, så jeg tænkte at jeg ville dele det med jer her på bloggen.

Råbar 015

Restauranten ligger ved å-siden bag Voxhall og på trods af, at det ligger tæt på en ret trafikkeret vej, får man fornemmelsen af at være i en lille lukket park/have med små ænder der svømmer rundt i åen. Restauranten er indrettet rustik og hyggeligt med loungestole dækket med lammeskind og æblekasser og kurve fyldt med frugt og grøntsager.

Min veninde og jeg delte tapas for 2 – en tallerken der efter sigende tager en med rund i rawfood universet så man kan smage på de forskellige rawfood specialiteter.

Råbar 017

Tjeneren gjorde meget ud af at fortælle om konceptet og de forskellige specialiteter. Vi skulle starte med et firestartershot med chlorella (som er en alge fyldt med nærringsstoffer), bipollen, citron, æble og ingefær. Det smagte ret specielt og særligt ingefæren skar igennem. Tjeneren jokede med at det var søvand – ret komisk i og med det godt kunne forveksles og i princippet kunne være hentet i søen ved siden af 😉 Tapastallerkenen bestod af en thai wrap af noritang med thai creme, salat, grønt, avokado og friske koriander som blev serveret med en lækker spidskålslat og chili tamari. Derudover var der majs- og boghvedebrød og rødbedechips med tilhørende rødbedehummus, cashewnøddeost og en grøn pesto, samt en grøntsagsbøf med tomatsalsa. Det hele smagte virkelig lækkert og det eneste der, efter min mening, trak ned var at der var koriander i flere af retterne, hvilket jeg aldrig bliver stor fan af.

Til tapastallerkenen havde vi bestilt to af deres smoothies. Den ene med havtorn, hørfrøolie, dadler, ingefær, banan, appelsin og nøddemælk og den anden blåbær, lakrids, banan, vanilje, hørfrøolie, nøddemælk. De var enormt lækre begge to. Den med havtorn var rigtig frisk hvor den med blåbær var lidt mere sød og milkshakeagtig pga. lakridspulveret og vaniljen.

Råbar 016

Til allersidst fik vi serveret en rawfood kage lavet på blandt andet nødder, dadler og kakao serveret med tørrede tranebær. MUMS!

Råbar 018

Alt i alt synes jeg det var rigtig lækkert mad med en masse gode råvarer og nærrigsstoffer, og man sad tilbage med fornemmelsen af at være mæt på den gode og ikke proppede måde. Jeg manglede på ingen måde hverken kød eller mælkeprodukter, men vi snakkede om, at det kunne have været lækkert med lidt rå fisk a la sushi, hvilket de også har på menukortet. Vi kom hver især af med 220 kr. hvilken jeg helt sikkert synes var en rimelig pris.

Jeg vil uden tvivl derned igen en dag og prøve deres brunch, der virkelig lyder god! Men so far kan jeg utvivlsomt anbefale stedet og deres tapas for to!

Rigtig god pinse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiramisugrød