Femkorns-rabarbergrød toppet med rålakridspulver

Bagte lakridsæbler med vaniljeskyr og lakridssirup

Bagte lakridsæbler 039

Hold nu op, hvor havde jeg en god fødselsdag i mandags! For det første var vejret virkelig skønt og for det andet var der en masse dejlige veninder og familie som gjorde det til en fantastisk dag!

Fødselsdag 003

Ballonen som i kan se på billedet havde min søde veninde lavet til mig og gav den sammen med en bøtte LOVE fra Johan Bülow – Hun kender hvis for godt til min smag 🙂 Jeg elsker gaver der er kreative og den ramte lige i hjertet!

Ellers nød jeg dagen med min familie, skønne gaver, masser af kage, god mad, vin, mere (lag)kage og hygge – øv at der er et helt år til næste fødseldag! 😉

Nå, men nu til desserten som er endnu et lakrids-eksperiment i rækken. I weekenden lavede jeg denne lækre og sunde dessert der er meget enkel, men virkelig god! Det eneste det kræver er et æble, lidt skyr og nåh ja lidt forskelligt fra Johan Bülow, men det er en investering, der virkelig kan betale sig 🙂

Bagte lakridsæbler 040

1 portion

1 æble

½ tsk Raw Liquorice Powder (jeg bruger den fra Johan Bülow)

80 gram skyr

1 tsk vaniljesukker

1 tsk salty liquorice syrup (også fra Johan Bülow)

Tænd ovnen på 200 grader. Skyl æblet og skær det i skiver. Læg æbleskiverne på en bageplade og drys med Raw Liquorice Powder. Sæt pladen i ovnen i 10 min. Imens røres skyr sammen med vaniljesukker.

Når æblerne er færdigbagte anrettes de med skyr, lakridssirup og evt. et ekstra lille drys Raw Liquorice Powder.

Bagte lakridsæbler 041

Denne dessert både smager og ser virkelig syndig ud, men en portion indeholder kun 134 kalorier og har en energifordeling på 27 % protein, 70 % kulhydrater og 3 % fedt. Hovedbestanddelen i desserten er jo æble og skyr så man kan altså nyde den med god samvittighed, hvilket jo ofte gør det hele lidt sjovere!

Håber I har haft en god Grundlovsdag – Ha en dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Femkorns-rabarbergrød toppet med rålakridspulver