Cremet karamelsovs

Frossen bananmos med cremet karamelsovs, peanut butter og chokoladestykker

a 010

Denne dessertmos er super let at lave og smager skønt!

Ingredienser (1/2 liter):

4 modne bananer

15 g. peanut butter (smooth)

15 g. cremet karamelsovs

50 g. mørk chokolade

CREMET KARAMELSOVS

1 dåse kondenseret mælk – jeg brugte den fra Neslé

Fremgangsmåde:

Tag papiret af dåsen, placer den i en gryde og dæk dåsen med vand. Lad dåsen koge ved svag varme i 3 timer. Det er vigtigt at dåsen hele tiden er dækket af vand. Efter 3 timer skylles dåsen med koldt vand, indtil den er kølet af.

BANANMOS

Skær bananerne i stykker og læg dem i fryseren i ca. 1 time.

Blend bananerne til en tyk mos hvorefter karamelsovs og peanut butter blendes med.

Hak chokoladen og vend den i mosen.

Put bananmosen i en bøtte og sæt den i fryseren. For at opnå den perfekte konsistens, røres den et par gange undervejs.

Efter ca. 2 timer er bananmosen klar til servering – og som prikken over i’et toppes den med lidt ekstra karamelsovs.

God appetit!

havregrød med karamel 015havregrød med karamel 014

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet karamelsovs