Frossen bananmos med cremet karamelsovs, peanut butter og chokoladestykker
Denne dessertmos er super let at lave og smager skønt!
Ingredienser (1/2 liter):
4 modne bananer
15 g. peanut butter (smooth)
15 g. cremet karamelsovs
50 g. mørk chokolade
CREMET KARAMELSOVS
1 dåse kondenseret mælk – jeg brugte den fra Neslé
Fremgangsmåde:
Tag papiret af dåsen, placer den i en gryde og dæk dåsen med vand. Lad dåsen koge ved svag varme i 3 timer. Det er vigtigt at dåsen hele tiden er dækket af vand. Efter 3 timer skylles dåsen med koldt vand, indtil den er kølet af.
BANANMOS
Skær bananerne i stykker og læg dem i fryseren i ca. 1 time.
Blend bananerne til en tyk mos hvorefter karamelsovs og peanut butter blendes med.
Hak chokoladen og vend den i mosen.
Put bananmosen i en bøtte og sæt den i fryseren. For at opnå den perfekte konsistens, røres den et par gange undervejs.
Efter ca. 2 timer er bananmosen klar til servering – og som prikken over i’et toppes den med lidt ekstra karamelsovs.
God appetit!
Ingen kommentarer endnu